Oszlopvédő raklapos állványhoz
Keretvédő raklapos állványhoz
Keretvédő raklapos állványhoz
Oszlopvédő raklapos állványhoz
Keretvédő raklapos állványhoz
 

Oszlopok és keretek védelme:
A raktárkörnyezet és a szabvány szerinti elvárások napjainkban folyamatosan változnak. Amennyiben Önöknek - a már korábban felszerelt állványrendszerben - szabvány szerinti oszlopvédelmet szükséges kialakítani, akkor kérjék testre szabott ajánlatukat!

NÁLUNK AZ EGYEDI GYÁRTÁS SEM DRÁGÁBB!

Gyártókapacitásunk gazdaságos lehetőségeit kihasználva kollégáink kedvező ajánlatot készítenek az Önök felkérésére.

Az oszlop és keretvédőink anyaga:
Hidegen hengerelt 4 mm vastagságú, kiváló minőségű acéllemez. A gyártás során élhajlító-, kivágó szerszámokat, esetenként hegesztési technológiákat alkalmazunk, majd végül porfestési technológiát alkalmazva kezeljük az elemek felületét.

Az oszlopvédők kialakítása lehet „U", vagy „L" alakú.
Az „U" alakú oszlopvédő: az állványsoron belül lévő oszlopok védelmét segíti.
Az „L" alakú oszlopvédő: az állványsor szelein, a sarkok védelmét látja el.
Keretvédőink alkalmasak szimpla és dupla sorok védelmének ellátására.
Az elemek alapvetően sárga színben készülnek, viszont a RAL skála bármely színében elő tudjuk állítani az elemeket ügyfeleink igénye szerint.

 

Raktárkészletről, szinte azonnal!

 

Az elmúlt időszak tapasztalatai:
A targoncákkal való munkavégzés során elkerülhetetlen az állványoszlopok sérülése.
Megépített raktáraiban a polc - és állványrendszerek oszlopainak sérülését a lehetőségeknek megfelelően a legkisebb kockázatra kell csökkenteni.

Az általunk gyártott és forgalmazott oszlopvédők igény szerinti méretben rendelhetők. Oszlop- és keretvédőinket, minden esetben az aktuális állványrendszerhez méretezzük, és gyártjuk.

Fontos tudni, hogy az oszlopvédelem önmagában képtelen a targoncák több tonnás ütközéseit elnyelni, viszont a komolyabb sérülések csökkentésére oszlopvédőink alkalmasak. A nagymértékű baleseti kockázat is csökkenthető tehát.

Sárga színükkel - amely jól kiemelkedik a raktári környezetből - már távolabbról is figyelmeztetik a targoncavezetőket a veszélyesebb helyekre.

Célunk:
A gazdaságosságot minden esetben szem előtt tartva a rugalmasság és a megbízhatóság. A felmerülő változatos igények megkövetelik az egyszerű és hibátlan megoldásokat.

 ajanlatkeresikon DÍJMENTES AJÁNLATÁT ITT KÉRHETI!